UMÍTE SE POSTAVIT K PRÁCI ČELEM?
Pokud ano, máme pro vás volný rondon v naší restauraci Globus na pozici vedoucího restaurace. Jste naším člověkem, jestliže rádi pracujete s lidmi a poradíte si s organizací a plánováním všeho co je třeba pro správný chod restaurace.
CO VÁS JAKO VEDOUCÍHO RESTAURACE ČEKÁ
Vedoucí restaurace musí být především manažer budete mít na starosti tým o 40 zaměstnancích. Povedete dvě oddělení a to výrobu (studená, teplá kuchyně, výroba convenience) a prodej (výdej jídel, prezentace a skladba salátových a teplých barů).
Vedoucí u nás zodpovídá za celý provoz dohlíží na ekonomiku, provádí aktivně nábor zaměstnanců, plánuje směny apod. V jeho rukách je i skladba jídelního lístku s ohledem na sezónnost a lokalitu.
O manažerských dovednostech a zkušenostech mluvit více nemusíme vše vychází z povahy pozice. Očekáváme vaše zkušenosti z gastronomie z pozice provozního restaurace případně šéf kuchaře. Budete se muset vyznat ve vaření, obsluze zákazníků.
Spolehnout se můžete na…
● Férovou mzdu
● Smlouvu na dobu neurčitou
● Mzdu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci
● Před Vánoci 13. mzdu, která v tomto období přichází nejvíc vhod
● Po třech letech 25 dní na zasloužený odpočinek
● Příspěvek na penzijní připojištění 6000,- Kč ročně
● Příplatky za víkendy nad rámec zákona
● Stravenky v hodnotě 109,- Kč
● Zaměstnaneckou slevu 10 % na celý nákup
● Čisté a velké zázemí
● Možnost zvýhodněného volání a datové tarify
● Partnerskou slevu v síti lékáren Dr. Max
Chcete vést restauraci u nás? Kontaktujte nás, prosím: