UMÍTE SE POSTAVIT K PRÁCI ČELEM?

Pokud ano, máme pro vás volný rondon v naší restauraci Globus na pozici vedoucího restaurace. Jste naším člověkem, jestliže rádi pracujete s lidmi a poradíte si s organizací a plánováním všeho co je třeba pro správný chod restaurace.

CO VÁS JAKO VEDOUCÍHO RESTAURACE ČEKÁ

Vedoucí restaurace musí být především manažer budete mít na starosti tým o 40 zaměstnancích. Povedete dvě oddělení a to výrobu (studená, teplá kuchyně, výroba convenience) a prodej (výdej jídel, prezentace a skladba salátových a teplých barů).

Vedoucí u nás zodpovídá za celý provoz dohlíží na ekonomiku, provádí aktivně nábor zaměstnanců, plánuje směny apod. V jeho rukách je i skladba jídelního lístku s ohledem na sezónnost a lokalitu.

O manažerských dovednostech a zkušenostech mluvit více nemusíme vše vychází z povahy pozice. Očekáváme vaše zkušenosti z gastronomie z pozice provozního restaurace případně šéf kuchaře. Budete se muset vyznat ve vaření, obsluze zákazníků.

Férová mzda a řada dalších benefitů

  • smlouva na dobu neurčitou
  • 13. mzda 44 300,-
  • příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
  • příspěvek na stravování 100,- / den
  • celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
  • po 3 letech 25 dní dovolené

Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).

Chcete vést restauraci u nás? Kontaktujte nás, prosím:


Hypermarket - Liberec